Hot

Jouw vriend doet al deze dingen tijdens de s*x zonder dat jij het door hebt

1. Wanneer hij zijn neus ophaalt tijdens de s*x. Standje missionaris is niet zijn beste vriend, want dan uh, kan er nog wel eens wat uit zijn neus lekken… Het enige dat hij erger vindt dan het snot met zijn arm weg te halen, is dat er snot op jou lekt. Niet zo aantrekkelijk en dat beseft hij zelf ook maar al te goed.

2. Wanneer hij met zijn voet rotzooi onder het bed probeert te schuiven. Jij vroeg je waarschijnlijk al af waarom hij zijn lichaam in zo’n rare bocht aan het wringen was. Maar helaas, het was niet voor jouw plezier, nee, meneer moest zijn oude teddybeer onder het bed wegmoffelen.

 3. Wanneer hij naar de klok kijkt. Sorry dames, dat gebeurt nou eenmaal. Het heeft niets met jou te maken. Hij wil alleen weten of hij perongeluk niet te snel klaarkomt.

4. Wanneer hij een scheetje probeert in the houden. Sorry, er is geen andere manier om dit te zeggen. Voor hem is het ongemakkelijk om het in te houden en voor jullie béide is het ongemakkelijk als hij hem laat.

5. Wanneer hij op zijn telefoon kijkt. Hij zal vast Instagram niet checken wanneer jullie s*x hebben, maar misschien wacht hij op een belangrijk telefoontje van zijn moeder (of is hij bang dat hij een Pokémon misloopt tijdens jullie avontuurtje).

6. Wanneer hij heel erg zweet. Iédereen zweet tijdens s*x (wanneer je niet zweet, doe je het waarschijnlijk verkeerd ;)). Maar als hij echt heel erg zweet en het lijkt alsof hij net uit het zwembad vandaan komt, hoopt hij dat jij ook heel erg zweet, zodat het niet opvalt.

7. Wanneer hij naar zichzelf kijkt in de spiegel. Hij hoopt echt dat je dat niet ziet, want: aaaawkward!

8. Wanneer het hem niet lukt om een condoom om te doen. Hij scheurt hem perongeluk kapot en schaamt zich diep. Hij heeft het idee dat jij hem als een amateur beschouwt, en dat doet heel veel pijn aan zijn ego ;).

9. Wanneer er een raar geluid uit zijn mond ontsnapt. Jullie hebben ge-wel-dige s*x en ineens maakt hij een raar geluid. Het klinkt een beetje als “hughhhhmmmuhhhh….” Hij hoopt vurig dat je het niet gehoord hebt, want als je dat wel hebt gehoord, wil je never nooit meer s*x met hem.

Jouw vriend doet al deze dingen tijdens de s*x zonder dat jij het door hebt
Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Populair

Voor iedereen die houdt van vunzigheid, ranzigheid en idiote nieuwsmomenten. MGXL voor een dirty mind.

Copyright © 2017 MGXL.NL - Alle rechten voorbehouden

To Top
Close
Facebook-Logo-300x144-3