Viral

Monica Geuze heeft heel goed nieuws over haar relatie met Lars Veldwijk

Een tijdje geleden was het over en uit tussen Monica Geuze en Lars Veldwijk. Doordat hij voetbalt in Noorwegen, was de afstand te groot en besloten ze er een punt achter te zetten. Maar hun liefde bleek sterker en vlak na de breuk werden de twee weer intiem gespot. Inmiddels is het hartstikke aan tussen de tortelduifjes. En het gaat de goede kant op, want Monica en Lars hebben goed nieuws!

Verliefd

Een langeafstandsrelatie bleek niet te werken voor de vlogger en de voetballer. De twee besloten uit elkaar te gaan, maar het was ook heel duidelijk dat het niet was omdat ze elkaar niet meer leuk vinden. “Ik ben nog verliefd op hem en hij nog op mij,” zei Monica kort na de breuk over Lars. Dat is gebleken, want ze zijn na een korte break weer bij elkaar gekomen.

Groningen

De afstand was dus het probleem, maar gelukkig komt daar een einde aan! Lars is de nieuwe spits van FC Groningen, wat betekent dat hij weer naar Nederland komt. Groningen is niet om de hoek van Amsterdam, maar wel vergeleken met Noorwegen! Dit betekent dat Monica en Lars een mooie toekomst voor de boeg hebben. De voetballer heeft voor drie seizoenen getekend bij Groningen en is de komende drie jaar in Nederland.

Dolgelukkig

Op dit moment staat Lars onder contract bij de Noorse club Aalesunds. Op 31 juli loopt het contract af en komt hij officieel terug naar Nederland. Op Monica’s Instagram Stories is echter te zien dat Lars al in Nederland is en ze op dit moment samen in Groningen zijn. De vlogger heeft de terugkeer van Lars nog niet vaak besproken in haar vlogs of op social media, maar we weten zeker dat ze dolgelukkig is!

Back in ?? #fcgroningen ?

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk) op

Monica Geuze heeft heel goed nieuws over haar relatie met Lars Veldwijk
Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Populair

Voor iedereen die houdt van vunzigheid, ranzigheid en idiote nieuwsmomenten. MGXL voor een dirty mind.

Copyright © 2017 MGXL.NL - Alle rechten voorbehouden

To Top
Close
Facebook-Logo-300x144-3