Viral

Dít zijn de meest extreme plastische chirurgie transformaties ooit

Menselijke Barbie

Valeria Lukyanova claimt dat ze niet onder het mes is geweest en noemt zichzelf “Human Barbie” Haar dieet bestaat vast uit lucht…

Menselijke Barbie 2

Maak kennis met Alina Kovalevskaya. Ook zij beweerd geen plastische chirurgie te hebben gehad en noemt zichzelf – je raad het al- Human Barbie…  2. She knows her place.

Menselijke Barbie Tiener

Het is een trend voor de menselijke Barbie’s om op “natuurlijke wijze” de plastic look te krijgen… Als we de 16-jarige Lolita Richi moeten geloven, is ook zij niet onder het mes geweest voor haar looks.

Menselijke Opblaaspop

De vijfentwintigjarige Victoria Wild is ook niet onder het mes gegaan… Grapje! Wild is heel open over de operaties die zij heeft ondergaan (en hoeveel geld ze eraan heeft uitgegeven – bijna 39,000 dollar!) in de ultieme poging om op een menselijke opblaaspop te lijken.

Menselijke Ken

We kunnen niet over de menselijke Barbie’s praten, zonder de menselijke Ken erbij te halen. Justin Jedlica heeft meer dan 150,000 dollar uitgegeven aan ruim 140(!) ingrepen, allemaal zodat hij op zijn idool kan lijken.

Menselijke Ken 2

Net zoals bij de menselijke Barbie’s, is er ook en tweede menselijke Ken. Celso Santebanes (20) gaf ruim 19,000 euro uit aan cosmetische chirurgie om op de plastic pop te lijken.

Drieling

Twee borsten waren niet genoeg besloot Jasmine Tridevil. Meer dan vijftig chirurgen wilden haar niet helpen, tot eentje eindelijk akkoord ging. Hoewel Tridevil 20,000 dollar armer is, is ze wel de eerste vrouw op aarde die een derde borst heeft laten plaatsen. En waarom? Om mannen af te schrikken, zegt ze.

Menselijke Karikatuur

Er zal maar een karikatuur van je geschetst worden waar je zo vreselijk gek op bent dat je bijna 145,000 euro uitgeeft aan cosmetische ingrepen om erop te lijken… Het overkwam de dertigjarige Krystina Butel.

Het zijn misschien extreme voorbeelden, maar iedereen moet lekker zelf weten hoe hij/zij eruit wil zien. Houdt de variatie erin, vind je niet?

Dít zijn de meest extreme plastische chirurgie transformaties ooit
Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Populair

Voor iedereen die houdt van vunzigheid, ranzigheid en idiote nieuwsmomenten. MGXL voor een dirty mind.

Copyright © 2017 MGXL.NL - Alle rechten voorbehouden

To Top
Close
Facebook-Logo-300x144-3